Bicicliștii pedalează împotriva melanomului

11813358_907169789350889_6482915352275625176_n

Pe 22 august, la ora 19:30, în Parcul Izvor, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer alături de Hai cu Bicla și Adevărații Veloprieteni România organizează primul marș nocturn al bicicliștilor pentru educație în ceea ce privește sănătatea – Bicicliștii pedalează împotriva melanomului. Bicicletele vor fi scoase la plimbare cu scopul de a trage un semnal de alarmă și pentru a educa publicul despre cea mai agresivă și comună formă de cancer de piele – melanomul. Primii 100 de participanți vor primi tricouri reflectorizante.

Programul evenimentului:

19:30 – adunarea participanților în Parcul Izvor, la alveolă

21:00 – derularea marșului pe traseul Parc Izvor – Bd. Națiunile Unite – Str. B.P. Hașdeu – Berzei – Calea Buzești  – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan – Arcul de Triumf – intrarea în Parcul Herăstrău

22:00 – 22:30 – Final de marș și, opțional, festivalul Green Sounds din Parcul Herăstrău

Pe parcursul traseului, se va ocupa prima bandă, iar Poliția Rutieră București va susține buna desfășurare a marșului. În timpul evenimentului este interzis consumul băuturilor alcoolice.       

Pentru rezervarea unui tricou, doritorii pot trimite un e-mail pentru confirmarea participării la adresa tudor@haicubicla.ro, în care pot specifica măsura pe care o poartă.

“Bicicliștii pedalează împotriva melanomului” face parte din campania ”Un viitor fără pată” inițiată pentru al treilea consecutiv de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România. Mai multe informații despre eveniment puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.